понеділок, 7 березня 2022 р.

До уваги учителів і учнів: про пізнавальні онлайн-зустрічі


Нова Українська Школа організувала серію пізнавальних онлайн-зустрічей із вчителями. Розклад зустрічей оновлюється щодня https://bit.ly/3sDR87P

У одному з дописів на фейсбуці йдеться про те, що сайт ЗНО-ОНЛАЙН зробив безкоштовним свій сервіс для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Відтепер усі користувачі мають змогу без обмежень опрацьовувати коментарі-пояснення до завдань з усіх основних предметів.

У такий спосіб адміністрація сайту прагне продемонструвати свою підтримку випускникам українських шкіл, які перебувають зараз у надважких умовах російської агресії.

Коментарі-пояснення до тестових завдань на сайті ЗНО-ОНЛАЙН укладені провідними фахівцями з підготовки до тестування. У коментарях надано схеми виконання того чи іншого завдання, що дозволяє самостійно швидко проаналізувати та зрозуміти його.

Ознайомлення з поясненнями до завдань тестів зовнішнього оцінювання сприяє кращому розумінню предмета та вдалому виконанню аналогічних завдань під час реального ЗНО.

На цей час на сайті доступні коментарі до завдань тестів з української мови і літературианглійської мовиматематикиісторії Українифізикихіміїгеографії та біології.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар