четвер, 31 березня 2022 р.

Про корисні на уроках словесності анімаційні серіали


Анімаційний серіал «Легенди України» виробництва телекомпанії «Арт-Відео» створено за допомогою поєднання техніки поєднання класичної 2D-анімації та анімації персонажів, створених у 3D. Головний герой серіалу – футбольний фан, хлопчик Нік, який подорожує зі своїм приятелем – футбольним м’ячем Шевою. Нік відкриває таємничу печеру з прадавньою картою України. Вона – портал у легендарний світ нашої держави. У печері його м'яч оживає й стає незамінним супутником Ніка в неймовірних подорожах.

Виявляється, що всі українські легенди захопив й утримує у своїй скарбничці древній лиходій Змій. У кожній серії Нік і Шева крізь чарівну карту потрапляють в одну з легенд і, розповідаючи її, повертають людям. Сюжети легенд і переказів ілюструють самобутність українців, духовну глибину традицій, розповідають про походження міст і сіл, про наші свята, рослин і тварин, давній міфологічний світ, народні ремесла, побут. Нік і Шева мандрують українськими легендами. В цій добірці вони дізнаються про українські національні символи (11 серій).

Анімаційний серіал «Легенди України» виробництва телекомпанії «Арт-відео» створено за допомогою поєднання техніки поєднання класичної 2D-анімації та анімації персонажів, створених у 3D. Головний герой серіалу – футбольний фан, хлопчик Нік, який подорожує зі своїм приятелем – футбольним м’ячем Шевою. Нік відкриває таємничу печеру з прадавньою картою України. Вона – портал у легендарний світ нашої держави. У печері його м'яч оживає й стає незамінним супутником Ніка в неймовірних подорожах. Виявляється, що всі українські легенди захопив й утримує у своїй скарбничці древній лиходій Змій. У кожній серії Нік і Шева крізь чарівну карту потрапляють в одну з легенд і, розповідаючи її, повертають людям. Сюжети легенд і переказів ілюструють самобутність українців, духовну глибину традицій, розповідають про походження міст і сіл, про наші свята, рослин і тварин, давній міфологічний світ, народні ремесла, побут (52 серії). 

Цікавий  український анімаційний казково-пізнавальний серіал із пластиліновими героями «Моя країна Україна» від студії Novator film (19 серій), в якому Сашко Лірник та Кіт Воркіт розказують легенди про Україну. Фільми серіалу містять краєзнавчий, історичний та культурологічний матеріали і формують національну свідомість, допомагають виховувати майбутнє покоління українців. 

Немає коментарів:

Дописати коментар