середу, 14 лютого 2024 р.

Про продукцію ТОВ "Видавництво АСТОН"

 


Незважаючи на важкий і складний період у житті нашої України, колектив видавництва «Астон», автори підручників з великою відповідальністю та розумінням наполегливо продовжують створювати нові за змістом і технологіями підручники для реалізації  Концепції НУШ.

ТОВ «Видавництво Астон» працює, щоб дати учням всебічні знання, реалізувати компетентнісні підходи та особистісно орієнтоване навчання. Адже наші діти житимуть у європейському співтоваристві, і їхні знання та вміння мають допомагати їм зайняти гідне місце, достойне нашого героїчного народу.

До 28 лютого триватиме  конкурсний вибір підручників для 7 класів закладами освіти. Усі підручники отримали схвальні відгуки експертів та гриф МОНУ (наказ від 05.02.2024 р. № 124). Усі підручники видавництва «Астон» створені кращими авторськими колективами, провідними галузевими фахівцями, учителями-практиками, які із самого початку реалізують Концепцію НУШ.

Кожен підручник має методичну підтримку, що містить розробки і презентації уроків, календарно-тематичне планування, аудіододатки. Протягом навчального року авторські колективи супроводжують вивчення навчальних предметів креативними вебінарами.

Ознайомитися з підручниками для 7 класу НУШ та методичною підтримкою можна за покликанням   https://cutt.ly/TwVpAy44  або за покликаннями у таблиці.

Немає коментарів:

Дописати коментар