середу, 14 лютого 2024 р.

Підручники для 7 класу видавництва «Ранок»

 



Колектив видавництва «Ранок» усвідомлює важливість сьогочасного етапу в житті майбутніх семикласників та вчителів-предметників, яким належить продовжити опановувати технології Нової української школи, й докладає максимум зусиль, щоб цей період став якомога ефективнішим.

Видавництво «Ранок» із початку реалізації Концепції НУШ працює над оновленням змісту й методики навчання учнів на рівні базової середньої освіти, що є невід’ємною умовою реформи. Це передбачає створення нових підручників для реалізації компетентнісного підходу та особистісно орієнтованого навчання.

Саме зараз триває конкурс підручників для 7 класів, із якими вже наступного навчального року продовжиться втілення ідей і принципів НУШ в основній школі. У конкурсі підручників незмінно беруть участь підручники видавництва «Ранок», які отримали схвальні відгуки від експертних комісій та гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (наказ МОН України від 05.02.2024 № 124 «Про надання грифа «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» підручникам для 7 класу закладів загальної середньої освіти»).

Підручники для 7 класу видавництва «Ранок» створені кращими авторськими колективами за модельними навчальними програмами, які рекомендовано МОН України. Кожний підручник має електронний інтерактивний додаток на платформі ІЗЗІ, що містить інтерактивні завдання, відеоматеріали, тести з автоматичною перевіркою тощо. Корисним для вчителів буде також розділ «Методична підтримка» в кожному додатку, де зібрані матеріали, необхідні для роботи: модельна навчальна програма, календарно-тематичний план, методичні настанови для вчителя та ін. Підручники також супроводжуються авторськими вебінарами та майстер-класами за актуальними темами протягом навчального року.

Ознайомитися з підручниками для 7 класу НУШ, електронними додатками до них, а також переглянути методичну підтримку можна за покликанням https://i-ranok.weblium.site/pidruchniki-7-klas

Немає коментарів:

Дописати коментар