вівторок, 12 січня 2021 р.

Про платформу Learning Passport

17 грудня Міністерство освіти і науки, Український інститут розвитку освіти та ЮНІСЕФ презентували освітянам платформу Learning Passport, на якій буде акумулюватись у вільному доступі корисний та якісний цифровий контент – онлайн-курси, відео, текстові та інтерактивні матеріали.

Ця платформа розроблена ЮНІСЕФ та Microsoft і вже успішно запроваджується в понад 20 країнах світу.

Платформа LearningPassport допомагатиме дітям продовжувати навчання дистанційно.

Контент платформи для українських дітей та молоді уже доступний  та включає онлайн-книжки, відео а також додаткову підтримку для вчителів і батьків тих дітей, які мають особливі освітні потреби. Платформа працюватиме не тільки для дистанційного навчання під час карантину, а й як додаткова бібліотека знань для розвитку компетенцій.

Переглянути вебінар «Як освітянам розмістити свої матеріали на безоплатній освітній платформі Learning passport?» можна ТУТ.

Переглянути короткі анімаційні ролики «Говоримо українською» телеканалу ПЛЮСПЛЮС, які тепер доступні на освітній платформі Learning Passport можна ТУТ.  

Пригоди головних героїв цих мультфільмів — Трикуті, Квадрика і Кружка — у легкий та доступний для дітей спосіб допомагають запам’ятати лексичні, граматичні та орфографічні правила української мови 

Немає коментарів:

Дописати коментар