вівторок, 15 травня 2018 р.






11- 13 травня взяла участь у роботі Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей "Сонячні пелюстки", який відбувся у м. Львові. 

У рамках роботи фестивалю було порушено важливі освітні завдання сьогодення: реалізація наскрізних змістових ліній (Л.Козак; Л.Андрушко, О.Росипська; К.Глазунова), науково-методичне забезпечення навчання української мови і літератури (Д.Дроздовський, О.Калинич), підсумки проведення Всеукраїнської українознавчої гри "Соняшник" - 2018 та завдання гри "Соняшник" - 2019 (Р.Шаламов, О.Моршавка, І.Помазан, Ю.Ковбасенко, ), організація ДПА, ЗНО з української мови і літератури, особливості навчання у 10-му класі (А.Панченков, О.Котусенко).
Під час роботи фестивалю мала задоволення передати керівникам ТО "Соняшник" Р.Шаламову, О.Моршавці рукотворний сонях і найщиріші вітання словесників Чортківського району, а також отримати у подарунок книгу для учителя "Українська мова. 9 клас" (Д.Дроздовський, Т.Черешневська), посібники "Планета у спадок. Інтеграція ідей сталого розвитку на уроках вивчення синтаксису" (Т.Байдаченко), "Вивчення фольклору на уроках української літератури. 5 - 9 класи" (С.Радзіх) видавництва "Підручики і посібники", представник - І.Дворницька).

Немає коментарів:

Дописати коментар