середу, 2 травня 2018 р.





Проведено творчу зустріч з авторами підручників для 10 класу «Зарубіжна література» Ніколенко О.М., Орловою О.В.,  «Українська література» Пахаренком В.І.

24 квітня цього року у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24 проведено творчу зустріч методистів, які відповідають за стан викладання української і зарубіжної літератури, творчих учителів-словесників, які викладають українську і зарубіжну літературу, з авторами підручників для 10 класу «Зарубіжна література» Ніколенко О.М., Орловою О.В.,  «Українська література» Пахаренком В.І.

24 квітня цього року у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24 проведено творчу зустріч методистів, які відповідають за стан викладання української і зарубіжної літератури, творчих учителів-словесників, які викладають українську і зарубіжну літературу, з авторами підручників для 10 класу «Зарубіжна література» Ніколенко О.М., Орловою О.В.,  «Українська література» Пахаренком В.І.
Мета цієї зустрічіознайомити присутніх із особливостями використання у 10 класі підручників зарубіжної і української  літератури.
Пахаренко В.І. (український літературознавець, поет, перекладач, публіцист, доктор філологічних наук, професор кафедри української літератури та компаративістики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького) розповів про особливості реалізації змістових ліній програм (рівень стандарту і профільний рівень) з української літератури у підручнику «Українсьа література» для 10 класу.
Ніколенко О.М. (завідувач, професор кафедри світової літератури Полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленка) інформувала присутніх про практичні поради компетентнісного підходу, які закладено у підручнику «Зарубіжна література» для 10 класу. Огляд сучасної зарубіжної літератури, що вивчатиметься у цьому ж класі, та методичний коментар  зробила Орлова О.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри світової літератури Полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленка.
Підсумки роботи підбили  Боруцька Л. С., Кондирєва М.М., методисти Тернопільського ОКІППО.

Немає коментарів:

Дописати коментар