четвер, 9 листопада 2023 р.

Інформація про проведення ІV Міжнародного конкурсу для учителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»


ІV Міжнародний конкурс для учителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» проводиться з 15 грудня 2023 року до 15 січня 2024 року.

До участі у Конкурсі запрошуються вчителі закладів загальної середньої освіти України усіх типів та форм власності, закордонних українських закладів освіти. Участь у Конкурсі безкоштовна.
Конкурс проводиться в дистанційній формі, для участі необхідно до
15 січня 2024 р. (включно) заповнити заявку і додати до неї розробку уроку з українознавства або розробку виховного українознавчого заходу та додатки (за наявності) за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/1R5B4yx2uZ-Xbo9eweXGjYpZ-VJQbO0fpthVws4DljKo/edit
З умовами та Положенням про проведення Конкурсу можна ознайомитися на сайті Науково-дослідного інституту українознавства за покликанням: https://ndiu.org.ua/konkursy/mizhnarodni-konkursy/iv-mizhnarodnyi-konkurs-dlia-vchyteliv-zakladiv-zahalnoi-serednoi-osvity-ukrainy-ta-osvitnikh-ustanov-ukrainskoi-diaspory-ukrainoznavchi-priorytety-osvitnoho-protsesu

Немає коментарів:

Дописати коментар