неділю, 27 листопада 2022 р.

Про друге засідання школи педагогічної майстерності учителів суспільно-гуманітарного та естетичного циклів, стаж роботи яких становить два-три роки, заплановане на 18.11.2022

 


Шановні колеги! Відповідно до плану роботи інституту 18 листопада  2022 року було заплановано провести педагогічний брифінг «Урок як основна організаційна форма навчання. Сучасні вимоги до уроку» (друге засідання школи педагогічної майстерності учителів суспільно-гуманітарного та естетичного циклів, стаж роботи яких становить два-три роки, на тему «Якість освітньої діяльності педагогічного працівника: основні функції у закладі загальної середньої освіти, шляхи удосконалення професійних компетентностей»). Однак через непередбачувані об'єктивні обставини (знеструмлення електромережі, відсутність інтернет-зв'язку), що виникли в умовах російсько-української війни, захід не відбувся. Усіх потенційних учасників цього засідання запрошую долучитися до участі у педагогічному брифінгу «Управління освітнім процесом, організація різних форм навчальної та пізнавальної діяльності учнів»  (другому засіданні школи педагогічної майстерності учителів-інтернів (осіб, яких уперше призначено на посаду педагогічного працівника), «Якість освітньої діяльності педагогічного працівника: основні функції у закладі загальної середньої освіти, шляхи формування та розвитку професійних компетентностей»), про що офіційно листом буде повідомлено напередодні проведення заходу.

Засідання школи педагогічної майстерності відбуватиметься онлайн на платформі сервісу Google Meet (ондайн) / віртуальний методичний кабінет «Паланка словесника» (http://filologtokippo.blogspot.com/) (офлайн).


Немає коментарів:

Дописати коментар