понеділок, 20 грудня 2021 р.

Про тематичний методдень «Який підручник нам потрібен? Погляд зацікавлених», що присвячений конкурсу підручників для 9 класу (звернення творчого колективу видавництва "Ранок")

 


Шановні вчителі!

22 грудня 2021 року, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1310, розпочнеться ознайомлення педагогічних працівників ЗЗСО з електронними версіями оригінал-макетів підручників для 9 класу, а з 10 до 17 січня 2022 року заклади загальної середньої освіти здійснюватимуть вибір підручників, за якими навчатимуться їхні учні.

У конкурсі традиційно беруть участь підручники видавництва «Ранок». До вашої уваги представлені нові підручники з історії України, всесвітньої історії та інформатики (у тому числі підручники для поглибленого вивчення цих предметів), а також підручник для поглибленого вивчення географії. Крім того, до конкурсу долучається низка підручників для 9 класу (повторне видання), які було доопрацьовано та оновлено згідно з побажаннями вчителів і вимогами експертних комісій.

Розуміючи, яке навантаження покладено на вас і як мало часу відводиться на ознайомлення та прийняття рішення під час конкурсу, пропонуємо вам уже зараз у зручний час ознайомитися з електронними версіями підручників.

Переглянути підручники для 9 класу

Переглянути підручники для 9 класу (повторне видання)

Крім того, Методична служба видавництва «Ранок» розробила низку заходів, які допоможуть вам здійснити виважений вибір. 21 грудня 2021 року запрошуємо вас узяти участь у тематичному методичному дні «Який підручник нам потрібен? Погляд зацікавлених», що присвячений конкурсу підручників для 9 класів. Автори підручників, методисти, учителі, а також учні говоритимуть про сучасну освіту, підручники і не тільки про них. Кожен учасник Методичного дня отримує сертифікат. Приєднуйтеся ― буде справді цікаво й корисно!

Розклад             Реєстрація

Підручники видавництва «Ранок» створені досвідченими фахівцями, визнаними освітянською спільнотою. Сподіваємося, що їхня праця, як завжди, буде високо оцінена вами, шановні вчителі!


З повагою –  творчий колектив видавництва «Ранок».

Немає коментарів:

Дописати коментар