середу, 19 грудня 2018 р.





Проведено обласний науково-методичний семінар
для керівників методичних об’єднань учителів української мови і літератури районів, міст, ОТГ,  опорних шкіл
«Філологічні випробування для учнів 5 – 11 класів: секрети успіху»


17 грудня  2018 року у інституті проведено науково-методичний семінар для керівників методичних об’єднань учителів української мови і літератури районів, міст, ОТГ,  опорних шкіл «Філологічні випробування для учнів 5 – 11 класів: секрети успіху».
Мета цього заходу – систематизувати знання керівників методичних об’єднань учителів української мови і літератури районів, міст, ОТГ, опорних шкіл про сучасні інноваційні засади організації роботи з філологічно обдарованими учнями в умовах запровадження Нової української школи, зокрема з урахуванням ідей теорії «міжособистісного інтелекту»; розвивати уміння створювати таке методичне середовище, яке забезпечувало б у закладах освіти області належні умови для підготовки учнів до філологічних випробувань, їх креативності мислення.
Роботу було розпочато із розгляду питання «Організаційно-методичний супровід підготовки учнів до філологічних випробувань (Борисюк З.В., методист ТОКІППО). Методист Кондирєва М.М. ознайомила присутніх із основними засадами  множинного інтелекту як однією з сучасних теорій розвитку особистості Г. Гарднера, провела тренінг щодо визначення рівня сформованості в особистості різних інтелекті та озвучила методичні рекомендації щодо застосування теорії множинного інтелекту в закладах освіти області.

Немає коментарів:

Дописати коментар