пʼятницю, 28 січня 2022 р.

Про Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи», який проводить видавництво «Ранок» разом з Університетом менеджменту освіти НАПН України

 


Зараз українське суспільство переживає важливий та складний час подальшого розвитку освіти України, зокрема практичного втілення засад Нової української школи в базовій ланці. Це вимагає від освітян реалізації принципово нових підходів у своїй діяльності. Особливо це стосується педагогів 5 класів, яким наступного року доведеться забезпечити безумовну реалізацію принципу наступності з напрацюваннями початкової ланки освіти.

Саме для того, щоб надати вчителям і керівникам закладів загальної середньої освіти кваліфіковану допомогу в успішній адаптації до цього важливого етапу, видавництво «Ранок» разом з Університетом менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України проводить Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи».

Форум передбачає обмін досвідом професійного співтовариства провідних українських і зарубіжних науковців, авторів навчально-методичних комплектів, керівників закладів загальної середньої освіти, методистів, учителів.

Метою організаторів форуму є підтримка вчителів, надання йому впевненості, допомога у входженні в реформовану школу без зайвого занепокоєння і розчарувань.

Форум відбудеться 3 лютого 2022 року о 15:00. Ознайомитися із секціями та тематикою, що буде на них обговорюватися, можна в Додатку 1. Реєстрація на форум за покликанням: https://forms.gle/6yGtrg3bpZht3BGV9Кожен учасник / кожна учасниця форуму отримає сертифікат.



Немає коментарів:

Дописати коментар