вівторок, 28 квітня 2020 р.

Як мотивувати учнів до навчання?

Ні для кого не секрет, що далеко не всім дітям подобається вчитися. Чому? Причини різні: відсутність зацікавленості, лінь, складнощі у засвоєнні матеріалу, психологічний стан тощо. Але результат один: немає мотивації до навчання – немає хороших знань.
Чи можна цьому зарадити? Можна! Звісно, змушувати вчитися, розповідаючи про те, що це дуже корисно та колись у майбутньому точно знадобиться – це найгірший спосіб досягти мети. До того ж, існують більш дієві способи мотивування школярів до навчання. Що може переконати учнів навчатися та стимулювати їх інтерес?
Успішні люди, рухаючись до поставленої мети, навіть після безлічі невдалих спроб, не зупиняються! Однак скільки тих, хто, зазнавши невдачі, одразу опустив руки! А все чому? Тому що для втілення своїх бажань потрібна неймовірна сила волі, цілеспрямованість і мотивація!
Редакція освітнього проекту «На Урок» дібрала 8 мотиваційних вітчизняних та зарубіжних мультфільмів, як сподобаються як дітям, так і дорослим!
Рекомендую ознайомитися з матеріалами "Вісім мультфільмів про мотивацію учнів до навчання та фективні стратегії мотивування учнів", "Мотивація у навчанні"


1 коментар: