четвер, 10 вересня 2020 р.

Інструменти Google для вчителів



1. Почніть відеозустріч зі своїми учнями у Hangouts Meet і запросити весь клас. Щоб заощадити трафік, вимикайте камеру, коли це можливо.

2. Обговорення з класом у реальному часі за допомогою функції «Запитання аудиторії» в GoogleПрезентаціях. Ваші учні зможуть ставити запитання в реальному часі та голосувати за найкращі. 

3. Пряма трансляція вашого уроку заощаджує пропускну спроможність. Це корисно, якщо у вас повільний Інтернет. Запишіть урок і опублікуйте його в Класі, щоб учні змогли переглянути його пізніше. 

4. Спілкуйтеся з учнями та залучайте їх до роботи. За допомогою Google Класу можна давати завдання, заохочувати учнів до спільної роботи та підтримувати з ними зв'язок навіть із дому. Зареєструватися і знайти завдання можна ТУТ.

5. Створіть для своїх учнів веб-сайт класу, скориставшись Google Сайтом. Тут зможете публікувати  інформацію про уроки, таблиці, відеозаписи та багато іншого.

6. Створіть для своїх учнів онлайн-тест (проміжні та підсумкові тести), щоб учні могли продемонструвати свій рівень знань, а ви – заощадити час на оцінювання.

7. Додавайте коментарі у Google Документах у реальному часі. Тут можна  залишати відгуки, поки учні працюють над завданням. 

8. Набирайте текст голосом. Учні можуть використовувати голосові команди, щоб вводити, редагувати й форматувати текст у Google Документах і Google Презентаціях без клавіатури.  

9. Дізнайтеся про спеціальні можливості на Chromebook. Допоможіть учням з обмеженими можливостями навчитися використовувати cпеціальні функції на Chromebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар