вівторок, 5 травня 2020 р.

У топ сайтів за підсумками конкурсу НСП України "Літературна візитка краю" потрапив сайт "Калиновий світ Ганни Костів-Гуски"


Команда учнів 9 класу Борщівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 Тернопільської області у складі Чорнія Владислава, Фургача Романа, Поважного Андрія, Шуварівської Валентини, Лукіянчук Руслани під керівництвом учительки інформатики Загдай Лесі Володимирівни узяла участь у Всеукраїнському конкурсі «Літературна візитка краю», який організувала Національна спілка письменників України у партнерстві з Малою академією наук України. За підсумками цього конкурсу було створено мапу "Відомі постаті України". Приємним є те, що у переліку  цих постатей є прізвище знаної на Тернопіллі поетеси - борщів'янки Ганни Михайлівни Костів-Гуски. Звичайно, вибрати хочаб 25 з-поміж 135-ти сайтів про відомих українців членам журі було не просто. Але у топ потрапив сайт про нашу знану краянку (переглянути сайт "Калиновий світ Ганни Костів-Гуски" можна ТУТ).

Творчість Ганни Михайлівни вивчають учні 5 - 11 класів на уроках літератури рідного краю, а учителі української мови і літератури запрошують її на зустрічі. Одна з таких зустрічей відбулася зі слухачами курсів підвищення кваліфікації ТОКІППО, про яку йдеться у одному з постів цього блогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар