пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.




Проведено засідання школи молодого учителя української мови  і  літератури «Позакласна робота як одна із форм організації навчально-виховного процесу».

Позакласна робота як складник системи мовно-літературної освіти. Презентація


11 жовтня 2018 року у Тернопільському ОКІППО проведено засідання школи молодого учителя української мови  і  літератури «Позакласна робота як одна із форм організації навчально-виховного процесу».
Мета цього заходу - узагальнити і систематизувати відомості із сучасної методики навчання щодо планування та організації позакласної роботи з  української мови і літератури; з’ясувати запити молодих учителів стосовно методичної допомоги із зазначеного питання; розвивати уміння словесників використовувати пропоновані рекомендації у роботі з учнями 5 - 11 класів задля забезпечення належного рівня мовно-літературної освіти.
Слухачів школи молодого учителя української мови і літератури було ознайомлено із основними видами і формами  позаурочної діяльність учителя, запропоновано інформацію про позакласну роботу з учнями як складник системи мовно-літературної освіти (Кондирєва М.М., методист ТОКІППО). Згодом усі учасники заходу узяли участь у  фестивалі методичних ідей «Планування системи позакласних заходів у 5 – 11 класах». Задля продовження роботи між засіданнями молодим учителям було запропоновано укласти  анкету для учнів «Які позакласні виховні заходи я хотів/хотіла би/б відвідати?», провести анкетування  в одному з класів, узагальнити результати анкетування і підготувати їх  презентацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар