вівторок, 27 березня 2018 р.


20 березня цього року  відбулося засідання творчої групи учителів української мови  і  літератури  та зарубіжної літератури "Імплементація у методику навчання української мови і літератури та зарубіжної літератури технології розвитку критичного мислення через метод «Кластер»"



Мета засідання творчої грури - узагальнити і систематизувати відомості із сучасної методики навчання словесності щодо переосмислення навчального матеріалу з української мови та літератури. зарубіжної літератури через графіки, схеми і таблиці; розвивати уміння словесників використовувати кластери для розвитку критичного мислення школярів у процесі мовно-літературної освіти.

Засідання розпочали із вручення грамот та сертифікатів активним учасникам всеукраїнського науково-педагогічного проекту "Філологічний олімп". Цю місію було делеговано реалізувати заступникові директора  Тернопільського ОКІППО І.М. Вітенкові. Згодом у виступах було порушено важливі проблеми запровадження і використання методу "Кластер" у освітній практиці (Боруцька Л.С., методист ТОКІППО), зокрема на уроках української мови  (Кондирєва М.М., методист ТОКІППО) та зарубіжної літератури (С.Є. Голяс, учитель Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2). 
Учасники зустрічі отримали методичні поради щодо створення кластерів на різних етапах уроку словесності.












Немає коментарів:

Дописати коментар