пʼятницю, 10 листопада 2017 р.


Небайдужі громадяни України долучилися до написанняXVII Всеукраїнського радіодиктанту української національної єдності




9 листопада цього року небайдужі громадяни України, і не тільки громадяни України, долучилися до написання XVII Всеукраїнського радіодиктанту української національної єдності, який відбувся під гаслом « Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета». Участь у написанні диктанту узяла методист відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку педагогів  Тернопільського ОКІППО Кондиєва М.М. разом із учителями та 37 учнями 8-11 класів Тернопільської спеціалізованої школи           І – ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов.
Майя Миколаївна привітала школярів та педагогів, наголосила, що мета акції – не перевірити грамотність, а єднання – відтак відрадно бачити,   що родина третьої школи створила свій власний осередок єднання, адже у класній  кімнаті для написання диктанту зібралися різні за віком, але одностайні  у прагненні бачити Україну єдиною укаїнці.
Заступник директора школи Шендеровська Любов Василівна запевнила учнів, що вони впораються з написанням диктанту, бо є патріотами України, які хочуть  довести, що українці не тільки грамотні, а й високодуховні, прагнуть  жити в мирі та дружбі, дбати про розквіт своєї нації.
Роботи учасників акції того ж дня було надіслано на адресу Першого каналу Українського радіо (згідно з умовами).

Немає коментарів:

Дописати коментар